Joulunajan tapahtumat

Unohditko ostaa itsellesi adventtikalenterin ja huomaat että kohtahan on jo joulu? Ei hätää! Partiolaisten adventtikalenterit ovat myynnissä vielä 5 päivää eli 5.12. asti! Nyt on oiva tilaisuus ostaa itselle, tai kaverille jouluksi kalenteri! Ota yhteyttä, niin järjestetään asia.

Ensi viikolla, itsenäisyyspäivänä 6.12. järjestetään Joutsenossa vuotuinen partiolaisten soihtukulkue. Kulkue kokoontuu Joutsenon torilla klo 14.45 mennessä ja lähtee liikkeelle kohti sankarihautausmaata n. klo 15. Reitti kulkee torilta Keskuskatua pitkin S-Marketin nurkalle, siitä Saimaantietä pitkin kirkolle ja siitä Lappeentietä pitkin sankarihautuumaalle. Hautuumaalla lasketaan vainajien muistoksi kyntilät haudoille ja lauletaan yhdessä laulu Maa on niin kaunis. Puethan päälle virallisen partioasun ja partiohuivin, tai niiden puuttuessa jonkin muun tumman asun. Huomaa kuitenkin, että on jo talvi ja voi olla viileää. Pukeuduthan siis lämpimästi virallisten alla. Kulkuetta on tervetullut seuraamaan kuka tahansa!

Parin viikon päästä, 12.12 järjestämme myös vuotuisen puurojuhlan Joutsenon seurakuntakeskuksella. Juhlassa nautitaan Ainotyttöjen tarjoamasta showsta, sekä maukkaasta joulupuurosta! Tänä syksynä uutena aloittaneet, sekä ikäkaudesta seuraavaan siirtyneet partiolaiset antavat täällä partiolupauksen. Puethan päälle virallisen partioasun ja partiohuivin. Myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita paikalle!