Jäsenyys

Jäseneksi

Meille jäseneksi ovat tervetulleita niin pojat, kuin tytötkin!

Täysi-ikäisenä liityt jäseneksi helpoiten täyttämällä jäsenhakemuksen tästä.
Huom! Alaikäisen jäsenhakemusta tehtäessä on huoltajan ensin rekisteröidyttävä Kuksaan tästä.

Kuksa

Kaikkien lippukunnan jäsenten tiedot ovat Suomen Partiolaisten jäsenrekisterissä, Kuksassa. Toiminnan kannalta on tärkeää, että Kuksassa olevat tiedot ovat ajan tasalla. Sekä jäsenet että jäsenten huoltajat pystyvät muokkaamaan yhteystietojaan itse. Lisätietoja jäsentietojen päivittämisestä löydät täältä. Kuksaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan.

Jäsenmaksu

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla noin 60 € jäsenmaksun saat osallistua lippukunnan, piirin ja Suomen Partiolaisten järjestämään toimintaan. Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Jäsenmaksuun sisältyy partiotoiminnassa voimassa oleva toissijainen partiovakuutus, josta voit lukea lisää täältä. Jäsenmaksun lisäksi erilaisista tapahtumista, kuten retkistä, leireistä ja purjehduksista kerätään, tapahtuman järjestäjästä ja kustannuksista riippuva, osallistumismaksu.

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Sillä halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota. Vapautusta haetaan Etelä-Karjalan Partiolaisten sivuilla olevalla lomakkeella. Lisätietoja voit lukea täältä.

Jäsenyyden päättyminen

Jos syystä tai toisesta päätät lopettaa partion, ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan. Pelkkä laskun maksamatta jättäminen ei riitä! Ilmoita päätöksestäsi aina myös omalle ryhmänjohtajallesi.

polku_psininen