Kalenterien myynti alkaa!

Ylihuomenna, tiistaina 15.10. alkaa jälleen vuotuinen partiolaisten adventtikalenterien myyntiaika. Tänä vuonna adventtikalenterin myyntihinta on 10 €, josta suurin osa menee paikallisten lippukuntien toiminnan tukemiseen. Aiemmin kalenterin hinta on ollut 7€, mutta nyt sitä on nostettu. Aiemmin kalenterin tuotoista lippukunta sai 2,90€, mutta nyt lippukunta saa 4,50€. Loput tuotosta menee Etelä-Karjalan partiolaiset ry:n eli meidän piirin tukemiseen ja Suomenpartiolaiset ry:n kalenterimateriaalikuluja kattamaan. Kalentereista saatava tuotto käytetään mm. laadukkaan partiotoiminnan järjestämiseen ja ylläpitämiseen, sekä alusten kunnostamiseen.

Järjestämme ennen joulua useita myyntitempauksia eri puolilla Joutsenoa, pääasiassa iltaisin ruokakaupoissa. Näistä tempausten ajankohdista ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan vielä erikseen.

Jos haluat ostaa meiltä adventtikalentereja ja tukea samalla toimintaamme, otathan yhteyttä oman ryhmäsi johtajaan, tai mediavastaavaan (Aatu Ahonen, 0452632226 / aatu.ahonen.aa66@gmail.com).

PS. osalta ryhmänjohtajista voi kalentereja ostaa myös mobiilimaksulla käteisen lisäksi 🙂