Partiosta uusi harrastus

Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaamme Jesse Kangaspuntaan tai voit olla suoraan yhteydessä oman ikäkautesi ryhmänjohtajaan. Johtajien yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta. Voit myös jättää jäsenhakemuksen lippukuntaan alla olevien ohjeiden avulla.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tältä sivulta löydät ohjeet alaikäisen huollettavan lisäämisestä partion asiointipalveluun ja jäsenhakemuksen tekemisestä lippukuntaan. Lisää ohjeita, kuten näitä ohjeita täydentävän videon, löydät osoitteesta: bit.ly/asiointipalveluohje. Jäsenrekisteri Kuksaan ja partion Asiointipalveluun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa myös yhteyttä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

1. Rekisteröidy ensin itse partiorekisteri Kuksaan

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Jos olet itse partiolainen tai sinulla on jo ennestään huoltajatunnus partiorekisteri Kuksaan, voit siirtyä tämän ohjeen kohtaan kaksi: Lisää alaikäinen huollettava partion asiointipalveluun.

 1. Mene osoitteeseen: bit.ly/huoltajajnv
 2. Täytä lomakkeen tiedot ja paina Tallenna ja siirry Asiointipalveluun -painiketta.
 3. Kun olet tallentanut lomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun.
2. Lisää alaikäinen huollettava partion asiointipalveluun

Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, kutsumaan lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja. Asiointipalvelusta löytyy myös jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.

 1. Siirry osoitteeseen: asiointi.partio.fi
 2. Rekisteröidy asiointipalveluun painamalla Rekisteröidy-painiketta. Rekisteröitymisessä tarvittavat tiedot löydät saamastasi sähköpostiviestistä. (Jos olet itse partiolainen tai sinulla on jo ennestään huoltajatunnus, kirjaudu asiointipalveluun rekisteröitymisen sijaan.)

Rekisteröitymisen jälkeen siirryt automaattisesti asiointipalveluun, jossa pääset lisäämään alaikäisen huollettavan tiedot palveluun.

 1. Siirry asiointipalvelussa PERHE-välilehdelle.
 2. Paina Lisää huollettava -painiketta.
 3. Täytä lomakkeen tiedot ja paina Tallenna-painiketta.
3. Tee alaikäiselle huollettavalle jäsenhakemus lippukuntaan
 1. Siirry asiointipalvelussa PERHE-välilehdelle.
 2. Paina Tee jäsenhakemus -painiketta huollettavan tietojen alla.
 3. Kirjoita Hae lippukuntaa nimellä tai postinumerolla -kenttään Joutsenon Nuotioveljet ja valitse lippukunta alasvetovalikosta.
 4. Täytä lomakkeen tiedot loppuun ja paina Lähetä-painiketta.

Hakemus siirtyy lippukunnan jäsenhakemusjonoon, josta lippukunta käsittelee hakemuksen ja lisää huollettavan lippukunnan jäseneksi.