Aikuisena mukaan

Oletko etsimässä uutta harrastusta? Jäikö partio muuton yhteydessä toiselle paikkakunnalle? Syttyikö kipinä lapsen aloitettua partio? Kiinnostaako vapaaehtoistyö lasten ja nuorten parissa Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä? Partion voi aloittaa myös aikuisena. Yläikärajaa ei ole, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita!

Pystyt itse vaikuttamaan harrastuksesi sisältöön ja siihen kuinka paljon tahdot antaa aikaa partiolle. Erilaisia mahdollisuuksia lippukunnassamme toimimiseen on juuri niin paljon kuin on tekijöitäkin! Voit esimerkiksi johtaa sudenpentulaumaa viikottain, osallistua retkille ja purjehduksille, olla projektiluontoisesti mukana järjestämässä tapahtumia tai toimia nuorten johtajien aikuisena tukena. Myös lippukuntamme alukset tarvitsevat jatkuvaa huoltoa ja kunnossapitoa. Lisäkädet talkoissa auttavat varmistamaan laadukkaan meripartiotoiminnan toteutumisen.

Kaikkea ei tarvitse osata toimintaan mukaan tultaessa. Partio organisaationa ja harrastuksena sekä lippukuntamme tavat tulevat nopeasti tutuksi toimintaan osallistumalla. Tämän lisäksi Suomen Partiolaisten kattava koulutusjärjestelmä tarjoaa tukea eri tehtävissä toimimiseen. Koulutusta on tarjolla aina ryhmän johtamisesta erä-, ensiapu- ja meripartiotaitoihin. Partiossa saamasi koulutus ja kokemus vapaaehtoistyöstä ovat myös loistava lisä ansioluetteloosi.

Ota rohkeasti yhteyttä tai täytä jäsenhakemus niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa harrastaa partiota!

polku_psininen